Thursday, March 8, 2012

Demi Masa

Hai...semalam kan cdah pegi HOi (House of Ingrediant) kat damansara ni kan.Pastu ade sorang lelaki melayu bagi salam kat mamat Bangladesh ni..ok mamat 2 jawab la.Pastu lelaki melayu cakap lagi "Namastee",pastu kn bangladesh.:oit saya islam la mane bleh cakap camtu.Lelaki melayu 2 cakap bukan same ke?Banglaa 2 cakap xboleh ,klau bukan islam bleh la.
So aku pun Terpikiq ape sebenarnye maksud "Namastee" 2?hemmm


Sebenarnya agak kekurangan kerajinan untuk update blog yang tak seberapa active ni....Kejap je dah masuk tahun 2012 and now dah March kan..March pulak cuti sekolah so banyak lah kenduri-kendara , banyaklah Masjid2 yang akan dibina (syukur). Ade jugak sesetengah orang yang dah merancang nk pegi travel akhirnya sampai jugak masa nye kan...KAN

TP sesetengah 2 ,time ni la untuk diorang rehat..tambahkan jam tidur,tambahkan doh makanan....yang penting jangan stress.cooolllll




1 comment: