Wednesday, February 11, 2009

A.B.C........AIR BATU CAMPUR



HUHU...bila bangun pagi td, dalam hati rase cam malas je nak g keja....pas 2 aku berkira 2 dlm kepala otak aku (tp time 2 mata aku tertutup lg).."ish klau xpegi keja then xleh update blog tp malas la ".Then aku pikir lg and bila aku pikir skali lg guna kepala otak aku yg bgeliga ni "k aku solat dulu then tido blk, g keja lambat skit xpe kot."...Tp aku xpuas hati lg, jd aku nk pikir skali lg...tp xxsempat nk pikir ttiba aku terkejut.....haha aku dgr de orang pggl aku.."cdah bangunnnn".Huhu then terus aku bangun n g mandi...n datang keja.That why i de post ari ni






SeBEnarnya aku NAK post cite AIR BATU CAMPUR @ AIR KEPAL....dah lame nak makan ABC rreramai ngan geng aku tp slalu je xjd...so , ari sabtu yang lalu selepas blk intervw kat seksyen 13 bila lalu kat seksyen 2 aku nmpk kedai ABc...then skali lg aku guna kepala otak aku N suggest .."apakata kita g makan abc kat SEKYSEN 2" ....dengan pantas cadangan aku disokong and kami pun pegi la kat KEDAI ABC G39...THEN kami order la ABC SPECIAL + HOT CHOCOlate++





KOMEN:bleh tahan la abc ni ,,byk mende dalam 2.....huhu makan abc sampai terbatuk2






9 comments:

  1. hurm....kt ne ek tmp ni...memang menarik la abc ni....

    ReplyDelete
  2. best la nmpk abc 2...bg alamat sikit

    ReplyDelete
  3. ni abc fradoo kat shah Alam seksyen 2...medan selera .Tak tau masih de ke x

    ReplyDelete
  4. boley tau harga bpe abc ni ? sya da lama crik yg mcm ni..

    ReplyDelete